Rekindling the Fireplace Without Living Room Smoke Particles

Genfyring i pejsen uden røgpartikler i stuen

Det var svært at tænde ordentligt op i familien Damsteds pejs. Når der var tændt op, producerede ilden masser af røg inde i huset.

exodraft havde løsningen — en røgsuger der giver boligejere mulighed for at tænde op i pejsen, uden at røglugt eller skadelige partikler bliver hængende i luften. Røgsugere gør pejse så sikre, at hverken børn eller astmatikere vil føle sig den mindste smule utilpas.

Familien Damsted købte en pejs til deres hjem i Odense. De ville gerne have et dejligt ildsted og naturlig opvarmning af boligen. Selve pejsen var god nok, men arbejdet med at få tændt op var besværligt. En kort røgkanal gjorde det til et vanskeligt arbejde at tænde op i pejsen. Når der endelig var tændt op, var det svært at holde ilden igang. Desuden sendte pejsen mange røgpartikler ud i stuen.

Familien Damsted var frustreret over, hvor besværligt det var at holde gang i ilden. De var på nippet til at opgive pejsen fuldstændigt, da de hørte om exodrafts røgsugere, der endte med at blive løsningen på problemet.

Læs Mere
Fulfilling Dreams of Design

Opfyldelse af designdrømme

En designer fik en idé. I samarbejde med exodraft og Wakeford Fireplaces blev hans design til en virkelighed, som alle, der har pejs, vil påskønne.

Designeren nød hvert eneste sekund af at skabe sin egen bolig. Han var meget pernittengrynet, hvad detaljer angik. Da han var tæt på at færdiggøre projektet, besluttede han sig for at få en pejs installeret. Men han ville ikke bare have en almindelig pejs. For at passe til dette elegante og specialdesignede hus, krævede pejsen et personligt islæt. Designeren havde en meget specifik idé om, hvordan han ville have pejsen til at se ud.

For at opnå dette designaspekt, var det nødvendigt med en kort aftrækskanal.

Læs Mere
Achieve Your Desired Design

Opnå dit ønskede design

Metropolis Architecture Ltd., der er kendt som et førende design- og arkitekturkonsultationsnetværk, tilbyder deres kunder en ultramoderne økologi- og designtjeneste og har b.l.a. foretaget en række ændringer på denne ejendom i Berkswell (som er forbundet med en landevejskro).

Mange af de indendørs lokaler i stueetagen blev forbedret og forenklet, og der blev lagt nogle yderligere lokaler til, herunder et svømmebassin og et indendørs spillerum.

Ifølge Mark Guyat fra Metropolis Architecture ønskede kunden at ændre den eksisterende pejs, så den blev til en dobbeltsidet pejs, der kunne ses fra både spillerummet og svømmebassinet. exodraft foreslog et røgsugersystem, der var egnet til en pejs til fast brændsel. Efter installering af exodraft-røgsugersystemet, havde kunden det nødvendige skorstenstræk til at kunne realisere sin drømmepejs.

Læs Mere