tysk flag   engelsk flag   norsk flag   svensk flag   finsk flag

rogsuger-tag

En designer fik en idé. I samarbejde med exodraft og Wakeford Fireplaces blev hans design til en virkelighed, som alle, der har pejs, vil påskønne.

Designeren nød hvert eneste sekund af at skabe sin egen bolig. Han var meget pernittengrynet, hvad detaljer angik. Da han var tæt på at færdiggøre projektet, besluttede han sig for at få en pejs installeret. Men han ville ikke bare have en almindelig pejs. For at passe til dette elegante og specialdesignede hus, krævede pejsen et personligt islæt. Designeren havde en meget specifik idé om, hvordan han ville have pejsen til at se ud.

For at opnå dette designaspekt, var det nødvendigt med en kort aftrækskanal.

Ingen assistance

Han besøgte flere lokale pejseforretninger, men fik altid samme svar: “din plan vil ikke virke!”. Designeren, som nægtede at give op, blev ved med at søge efter en ekspert, der kunne give ham det svar, han søgte.

Endelig en løsning

Designeren ringede til Adam Wakeford, ejer af Wakeford Fireplaces i Surrey, England.

Han skitserede sit koncept og de betænkeligheder, der fulgte med det, og fortalte Wakeford om den feedback, han havde modtaget indtil videre. Heldigvis var Wakeford velinformeret om exodraft-røgsugersystemer og havde allerede installeret flere af dem for sine kunder. Adam forstod fordelene ved systemerne og var meget sikker på, at designerens koncept kunne realiseres ved hjælp af en exodraft-røgsuger. Wakeford og exodrafts Keith Brant fra Storbritannien diskuterede designerens projekt og fandt på et forslag, der endte med at lykkes.

Designeren var yderst tilfreds og kunne endelig få den pejs, han havde forestillet sig.

Fulfilling Dreams of Design

BED OM YDERLIGERE OPLYSNINGER