tysk flag   engelsk flag   norsk flag    svensk flag    finsk flag    australsk flag

Det var svært at tænde ordentligt op i familien Damsteds pejs. Når der var tændt op, producerede ilden masser af røg inde i huset.

exodraft havde løsningen — en røgsuger der giver boligejere mulighed for at tænde op i pejsen, uden at røglugt eller skadelige partikler bliver hængende i luften. Røgsugere gør pejse så sikre, at hverken børn eller astmatikere vil føle sig den mindste smule utilpas.

Familien Damsted købte en pejs til deres hjem i Odense. De ville gerne have et dejligt ildsted og naturlig opvarmning af boligen. Selve pejsen var god nok, men arbejdet med at få tændt op var besværligt. En kort røgkanal gjorde det vanskeligt at tænde op i pejsen. Når der endelig var tændt op, var det svært at holde ilden igang. Desuden sendte pejsen mange røgpartikler ud i stuen.

Familien Damsted var frustreret over, hvor besværligt det var at holde gang i ilden. De var på nippet til at opgive pejsen fuldstændigt, da de hørte om exodrafts røgsugere, der endte med at blive løsningen på problemet.

Nem regulering: Få den temperatur, du vil have

Røgsugeren gav familien mulighed for at nyde deres pejs og regulere temperaturen i huset naturligt. Røgsugeren gør det lettere at tænde op og fjerner behovet for at åbne døre, vinduer og andet for at undgå uønskede partikler i hjemmet.

Varmen i boligen var komfortabel for hele familien. Før købet af røgsugeren ville der blive helt ekstremt varmt, når de endelig fik ilden tændt. Den er nu meget mere velreguleret, siden røgsugerens elektroniske styring gør det muligt for dem at vælge nøjagtig den temperatur, de vil have. Røgsugeren ændrer automatisk de omgivende forhold og giver mere effektiv forbrænding og forbedret opvarmning.

Et forbedret indendørsmiljø producerer de ønskede resultater

For familien Damsted var der imidlertid noget, der var meget vigtigere end forbedret varme og brændselsøkonomi, noget de kun kunne få fra den røgsuger, de installerede:

Familiens yngste barn lider af astma. På grund af den dårlige forbrænding, der førhen spredte røgpartikler i huset, blev hun ofte skidt tilpas, når der blev tændt op i pejsen. Røgsugeren fjerner denne negative virkning ved fuldstændigt at eliminere partiklerne. Ud over installationen, krævedes der ikke noget yderligere arbejde for at opnå familiens nyfundne komfort.

Undersøgt og godkendt af Danmarks Teknologiske Institut:

Ny forskning, der er bekræftet af Danmarks Teknologiske Institut, har vist, at en røgsuger installeret over pejsen fjerner 80% af de røgpartikler, der normalt ville sprede sig i stuen.

    BED OM YDERLIGERE OPLYSNINGER